tirsdag 29. januar 2019

Blogg om bøker

Heisann bloggen (hehe ...) ! 😅
Dette er mitt første innlegg om bøker her inne.

Bakrunnen for at jeg nå sitter her og skriver et innlegg er den at jeg helt på tampen av januar måned ble tipset om en leseutfordring på et bibliotek. Utfordringen der går ut på å lese en bok i måneden, samt legge ut en liten anmeldelse på Instagram.
Midt i blinken for meg som er glad i å lese bøker, og som pleier å skrive ned noen setninger etter å ha lest ferdig. Veldig kjekt i etterkant, for da kan jeg gå tilbake og se hva jeg syntes om bøker jeg tidligere har lest. 

Nå har det gått en stund, og noen kom her om dagen med den smarte ideen at jeg kanskje burde opprette en blogg der jeg legger ut alle bokanmeldelser jeg skriver.
Jeg følger herved opp, og har bestemt meg for å poste disse skribleriene mine,- selv om det er litt skummelt. 
Vet ikke helt hvordan dette vil gå, for jeg har nemlig tidligere prøvd å starte opp en blogg om heimens katt, samt en om strikking og hekling, uten å følge de opp ...
Var veldig moro å opprette sidene, ordne med bakgrunner og alt det der, men så kom hverdagen, og det endte med at katte- samt håndarbeidsbilder etter hvert forble upublisert.

Vi får se hvordan det går denne gangen. Kanskje blir det faktisk posta litt her. 
Time vil sjå! 😃
For at ting skal stemme med tidsperspektivet, poster jeg anmeldelsene for de tre første månedene i den rekkefølgen de ble skrevet, og legger dette innlegget ut først, selv om jeg jo egentlig skriver dette i dag lørdag 30. mars. Hvis noen bokelskende sjeler mot formodning faktisk skulle finne på å forville seg inn hit ønsker jeg dere hjertelig velkommen! 📚

Gi meg gjerne tilbakemeldinger, tips, råd og pågangsmot i kommentarfeltet ...
Vi skrives! 😊