torsdag 21. november 2019

En dag i desember av Josie Silver

En dag i desember


Hadde sett veldig frem til denne kom i posten, og her var det romantikk og forviklinger i både bøtter og spann. 
Veldig greit med lektyre som denne innimellom. 
Har ikke lest noen bøker av Josie Silver tidligere, men syntes at boka er godt skrevet og hadde noen overraskende vendinger underveis.

Boka er skrevet i en slags dagboksform, der vi ofte får fremlagt hvordan situasjoner blir oppfattet utenfra, for deretter å bli sett fra begge de involvertes side for seg. Det funka veldig bra, synes jeg.
Historien begynner ved juletider 2008 og slutter i samme tidsrom 2017. Historien strekker seg ergo over 9 år, og vi følger hovedpersonen Laurie, bestevenninnen hennes Sarah og Jack fra de er unge voksne og fremover. 
Vi snakker vennskap, kjærlighet og levd liv.

Dette er en av de fortellingene der man vet hvordan det hele kommer til å ende, uten at det egentlig spiller noen som helst rolle, for her var det teppe over beina, noe varmt i koppen og pur kos i lesekroken som gjaldt.
Kall det gjerne easy reading eller feel-good. Boka passer perfekt for de av oss som ønsker å slappe av med ei lettlest bok som bobler over av romantikk nå når det begynner å nærme seg jul!
📚

"Hjertet mitt føles lett som en fjær, som om det er bundet fast til en heliumsballong."

"Vi er et triangel, men sidene har alltid forandret lengde. De har aldri vært like. Kanskje det er på tide å lære seg å stå alene i stedet for å lene seg på hverandre."

"Jeg har lyst til å tømme kaffen i nærmeste potteplante og bestille en cocktail."

📚


Boka har jeg fått i form av leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke, meningene er mine egne. 


🌿

#1 New York Times bestseller One Day in December is a romantic feel-good novel well fitted for reading now before christmas. 


 

"We are a triangle, but our sides have kept changing length. Nothing has ever quite been equal. Perhaps it’s time to learn how to stand on our own, rather than lean on each other."

"I feel like chucking the coffee in the nearest plant pot and ordering a cocktail."

 


Leseeksemplar fra forlaget Vigmostad & Bjørke


....


Fremragende oversatt av Anlaug Lia.

Omslagsfoto: Rekha Arcangel og Cristan Todea (Arcangel Images)
Originaltittel: One Day in December
Første gang utgitt: 2018
Pocketutgave: 2019
Sider: 461